Bra nettsider for hundeinteresserte

Ofte etter at man har gått til anskaffelse av hund er det mye man lurer på underveis. Det er ikke alltid like lett å finne frem til gode sider som faktisk gir deg de rådene man burde få. Vi har samlet noen av de beste sidene på nettet, som gir deg både tips om atferd, helse og hvordan hunden din får et godt liv hos deg.

bulldogDyrenett.no er en side for alle som elsker dyr, men det er ikke en ren hundeside. Allikevel har den gode tips når det kommer til produkter du bør kjøpe, som fór og leker til hunden din. Mange andre hundeeiere deler også sine erfaringer på denne siden.

Hunden.no har oversikt over alle aktiviteter du kan ta med hunden din på. Her får du tips om alt fra utstillinger, konkurranser og til og med hvor den beste hunde-leke-parken ligger. Har du spørsmål om din hund kan du også spørre eksperter innenfor ulike felt. Her får du svar om jakt og friluftsliv, hundekjøring eller agility hvis du er interessert i det.

Hundesonen.no er et kanskje ukjent nettsted for mange, men kan være et godt samtalested med andre hundeeiere. Siden er rett og slett et eget forum man kan spørre om alt mulig rart og dele erfaringer med andre hundeiere. Lurer du på om det er noen andre hundeeiere i nærheten av hvor du bor er dette stedet å bli kjent med andre hunder. Da kan dere møtes for leking og en god hundreprat dere eiere imellom. Her deles også ulike kurs og andre aktiviteter som skjer i ditt nærområde.

admin