Hundespill på nett

Elsker man hunder og ikke får nok av dem kan vi lett spille flere hundespill på nettet. Det finnes utallige hundespill, tilpasset alle aldre, for vi som elsker hunder blir jo på en måte heller aldri helt voksne. Vi elsker å leke!

Bor det en liten designer i deg så kan du forsøke deg på spillet Kjæledyr Designer, som kan spilles helt gratis. Her kan du skape ditt favorittkjæledyr og hva er vel naturlig å skape din favoritthund. Dette spillet passer nok best for jenter, men det finnes også noen godbiter for gutta på nett. I spillet Dog Championship skal du nemlig konkurrere i ulike konkurranser ved å være en hund. Konkurransene går ut på å drikke raskest og etter hvert blir det vanskeligere og vanskeligere å slå motstanderen.

Spilleautomater

Det finnes også flere spennende spilleautomater på nettet som har hunder som tema. Hva er vel bedre å vinne kjempegevinster sammen med din beste venn? Spilleautomaten Dogs Slot er en gammel klassiker du kan forsøke deg på helt gratis hos flere kasinoer på nett. Det samme gjelder Diamond Dogs, som virkelig har noen gode gevinster på lur hvis du velger å spille med ekte penger. Dette er spillet for deg som liker de små hundene som virkelig tar seg ut med diamanter og andre smykkegjenstander.

admin