Leketøy til hunder

Alle hunder trenger aktivitet og den morsomste aktiviteten er å leke med eieren sin. Da kan det være smart å kjøpe inn egne leker til formålet, som dere kan bruke sammen eller som hunden kan bli aktivisert med helt alene. Her kommer noen gode tips om hvilke leker som er populære.

Tennisballer

Ikke alle er klar over at hunden elsker baller og at tennisballen er en klar favoritt. Tennisballer får du kjøpt nesten over alt og de koster ikke mye. Blir de ødelagt gjør ikke det noe, så lenge de ruller eller spretter. Man får også tak i egne tennisballer med tau og da kan du også være med på leken. Tennisballene aktiviserer ofte hunden alene også, men det er jo morsomst hvis du er med og kaster.

Tauknute

Det enkle er ofte det beste og det gjelder for hundeleker også. En tauknute kan både kastes, men også dras mellom dere. Pass på at den har godt feste og ikke ryker med en gang. De fleste hundebutikker tilbyr egne som er tilpasset hundene. Dette kan også bli en god tyggeleke etter hvert.

Leker som piper

Hunder elsker leker som piper og det er kanskje den største favoritten, til noen eieres store frustrasjon. De bråker, men de er så gøyale. Hvis du unner hunden din alt godt tåler du pipingen for en stund. Kanskje er det greit å la hunden leke ute med denne leken hvis det skulle forstyrre deg for mye.

Som du ser finnes det mange leker å få tak i hos dyrebutikkene. Vi må heller ikke glemme alle de gratispinnene vi får ute i naturen heller da.

admin