Snacks

Snacks er godt for oss alle. Mellom måltidene er det deilig å kunne småspise på noe som ganen setter pris på. Og alle som noengang har sett en hund vet at dette også er noe disse firbente skapningene setter skikkelig stor pris på. Men man skal være forsiktig med å gi den menneskemat fra kjøleskapet, da disse ikke alltid passer fordøyelsessystemet til hunden. Derfor finnes det massevis av gode snacksprodukter laget til hunder.

Ingenting slår et stort og saftig kjøttbein. Store oksebein liker absolutt alle hunder. Men for små hunder kan det være vanskelig å ha den med seg rundt, da den veier ganske mye. Men hunden kommer garantert til å være opptatt lenge.

Griseører er en skikkelig hit. Disse kan fås både røkt og kokt. Kokt er bedre for magen til hunden.

Man må huske på at hunder elsker å tygge, derfor er det fint å gi ting som gir den en skikkelig utfordring. Større biter som holder hunden opptatt ganske lenge er fint. Dette er ikke bare godt og gøy for hunden, men også sunt for tennene. Tyggingen er tross alt et resultat av lang evolusjon. Men ikke la den være alene. Glupske hunder kan nemlig sette biter i halsen.